Solcelleanlæg

Vi leverer og monterer solcelleanlæg til virksomheder og private.

Se priser under fanebladet solceller - aktuelle tilbud.

Vi har nu lavet en storkøbsaftale med vores leverandør, som gør at vi kan tilbyde solceller til en meget fordelagtig pris. Leveringstiden er ligeledes reduceret til ca. 3 uger fra bestilling.

Et solcelleanlæg skal også være pænt, så vi leverer solpaneler, beslag og andre synlige dele i sort, så det passer godt til alle slags tage.

Vi monterer disse anlæg på alle slags tagbelægninger og i alle højder. Ønsker man at få anlægget sænket ned i taget, i stedet for at montere det ovenpå, er det også noget vi udfører.

Monteringen sker i samarbejde med tømrersvende som er efteruddannede i solcellemontage. Dette sikrer en korrekt og tæt montage af solcelleanlægget på Jeres tag.
  Vi leverer invertere fra ABB Trio, og der er modeller, som både kan monteres indenfor og udenfor. Disse invertere er nogle af de bedste på markedet, og de udnytter den producerede strøm optimalt.
Tilslutning og tilmelding af anlægget sker igennem vores KSO-certificerede elektrikere. KSO-certificeringen (kvalitetssikringsordningen) betyder at man har gennemgået og bestået kursus på Teknologisk Institut for montering af disse anlæg.

Hvis jeres nuværende tag er i ringe stand, er det en god idé at skifte tagbeklædningen inden opsætning af solpanelerne, så de ikke skal demonteres ved senere udskiftning af taget.

Tilbud på udskiftning af taget kan indhentes af vores samarbejdspartner Aktiv Byg & Anlæg Aps, hvis ønsket.

For spørgsmål, tilbud og information angående disse solcelleanlæg kontakt: Christian Hentze på tlf. 4814 3466
HENTZE Elektric ApS
Frederiksborgvej 176C
3450 Allerød

  Telefon (+45) 48 14 34 66
Mobil (+45) 30 73 97 40
Email:  mail@hentze-el.dk
CVR: 34601542 
 
  Følg os på Facebook, og læs seneste nyt.       Find os på kortet, eller under kontakt